De motorcross vergunningen 2020 kunnen worden aangevraagd via de software toepassing ‘my FMB-BMB’. Met de BMB ‘Europe Open’ motorcross vergunning kan je deelnemen aan:

  •           alle motorcross wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender
  •           alle motorcross wedstrijden ingeschreven op de Europese kalender (Open kalender van FIM Europe) zoals vb. ONK/ADAC/…
  •           alle motorcross wedstrijden van de VLM/JMS en MCLB/VJMO federaties (www.vlmcross.be – https://www.mclb-vjmo.be/)

Bovendien ben je individueel verzekerd voor trainingen op alle Motorcross circuits in Europa. Je kan ook de optie BA verzekering onderschrijven zodat je in Frankrijk kan gaan trainen zonder FFM licentie. We zijn momenteel in onderhandeling met de KNMV zodat met deze optie ook in Nederland kan worden getraind zonder de verplichting om een KNMV basislicentie te hebben. Meer info volgt later.

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning (jaarvergunning of vergunning 1 manifestatie) hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op ‘Vraag een nieuwe vergunning’.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2019 of 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2020 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2020, de koersnummers, de samenwerking met de andere motorcrossbonden en de nieuwigheden voor 2020.

De Sportkalender 2020 zal in de loop van volgende week op de BMB website worden gepubliceerd.

Info en prijslijst: https://motorsport.vlaanderen/wie-zijn-we/aanbod/#aanbod-motorcross