slideshow 2 slideshow 1 slideshow 3 slideshow 5 slideshow 6

U bent hier

Regionale VMBB vergunningen snelheid via app My FMB-BMB

Sinds enkele jaren biedt de VMBB in samenwerking met Motorsportschool Zolder regionale vergunningen aan voor deelname aan de Van Zon Sprint races, de Short Endurance Cup en de Endurance 4 Fun Cup. Deelnemers aan deze regionale competities zijn via deze vergunning verzekerd tegen persoonlijke ongevallen tijdens een van deze races.

De regionale vergunningsaanvragen 2019 zijn nu beschikbaar via de toepassing My FMB-BMB die je kan downloaden via http://fmb-bmb.magelan.be/

Had je reeks een vergunning in 2018, lanceer dan de toepassing en bevestig de installatie van de update. Bij de opstart klik je op 'Inloggen', kijk je je reeds ingevulde gegevens na en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'. Vervolgens kies je de discipline ‘VMBB Regionaal snelheid’, het niveau regionaal en kies je de categorie en klasse. Je hebt de mogelijkheid om een vergunning per type competitie te kiezen:

Van Zon Sprint races
Short Endurance Cup
Endurance 4 Fun Cup

of een combinatie van 2 competities

Van Zon Sprint races + Short Endurance Cup
Short Endurance Cup + Endurance 4 Fun

Nog geen vergunning in 2018 gehad? Download dan de toepassing My FMB-BMB en klik na de installatie op ‘Nieuwe vergunninghouder’ en vul je gegevens verder aan. Nadien volg je de hierboven vermelde stappen.

De klassen en koersnummers worden vastgelegd via je inschrijving bij Motorsportschool Zolder.

Voor deze vergunningsaanvragen dient er geen enkel document worden toegevoegd (geen medische verklaring en geen kopie ID kaart). Opgelet: enkel leden aangesloten bij een VMBB club kunnen deze vergunningen onderschrijven!

Meer info:

Info regionale vergunningen VMBB - Snelheid 2019
Regionale snelheidskalender 2019
Handleiding toepassing My FMB-BMB
Installatie link My FMB-BMB
www.motorsportschoolzolder.be