slideshow 2 slideshow 1 slideshow 3 slideshow 5 slideshow 6

U bent hier

Brussels Airport Marathon & Half Marathon: win 5 inschrijvingen !

Op zondag 28 oktober staat de 15e editie van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon op het programma. Brussels Airport, partner van Team Belgium, geeft 5 inschrijvingen weg aan de Team Belgium fans.

Maar liefst 15.000 lopers uit 40 verschillende landen, professioneel of amateur, debutant of geroutineerd loper, jong of oud, uit Brussel of de rest van het land, zullen een sportieve uitdaging aangaan in het hart van Brussel.  Dit event maakt voor het tweede jaar op rij deel uit van de Great Run Series, een verzameling van prestigieuze lange afstandslopen in Europa en met een hoogstaand kwaliteitslabel. Door deel te nemen, steunt men de Demoucelle Parkinson Charity, die zich inzet voor onderzoek naar een oplossing voor de ziekte van Parkinson.

Voor ieder wat wils!

Naast de Marathon & de Half Marathon kunt u ook kiezen voor de Minimarathon van 5km, ideaal voor de recreatieve afstandsloper.

Team Belgium partner, Brussels Airport geeft 5 inschrijvingen weg aan de Team Belgium fans. De winnaars kunnen een keuze maken tussen onderstaande afstanden:

1. Marathon

2. Half Marathon

3. 5 km

Zo neemt u deel aan de wedstrijd

Stuur voor vrijdag 7 september 2018, 10u00 een e-mail naar info@olympic.be  met de vermelding “Brussels Airport Marathon”, uw naam, voornaam, adres, e-mail, telefoonnummer en antwoord op volgende vragen:

1. Waar start de Brussels Marathon? (Tip)

2. Hoeveel inzendingen zullen wij ontvangen tegen vrijdag 7 september 2018 – 10:00?

De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht.

Niet gewonnen? Hier kan u nog tickets kopen.

 

TEAM BELGIUM